Exposanten

Maak kennis met het uitgebreid aanbod aan ondersteundende activiteiten, producten en begeleiding in gezondheid. Zo kan je voelen wat voor jou geschikt is. 

Aanbod infostanden

Zaal II - Healthy Room

3. Green Carrot - Green Carrot
Green Carrot maakt 100% onbewerkte, niet-gepasteuriseerde groente- en fruitsappen. Bijna al onze ingrediënten halen we bij biologische boerderijen in de streek. Elk sapje is onbewerkt, veganistisch en glutenvrij. We voegen nooit additieven of bewaarmiddelen toe. Om alle voedingsstoffen te bewaren, persen we alle groenten en fruit koud met een dubbele schroefpers. Een proces waarvoor we als enige leverancier in België een biokeurmerk kregen.
www.greencarrot.be

8. EM 'Effectieve Micro organismen' - Myriam Van Wesemael - EM Regio Gent
Advies en informatie, verkoop van EM-producten. EM is een samenstelling van diverse soorten micro-organismen met een opbouwende werking. Ze sturen elke omgeving waarin ze terechtkomen richting opbouw en verhoogde weerstand. EM is 100% natuurlijk en zorgt voor evenwicht in milieu, gezondheid en voedselvoorziening. Er zijn vele praktische gebruiksmogelijkheden voor huis en tuin, dieren, waterbehandeling, je huis ermee kuisen, je keukenresten ermee fermenteren ... geen stinkende GFT bak meer !
www.embelgium.org

21. Energetix Fit and Wellness 4 You - Fit and Wellness 4 you.nl
Magneet-therapie in de vorm van Wellnessproducten en sieraden voor vrouw, man, kids en pets
www.sieraad.energetix.tv

22. Praktijk Swaager - Praktijk Swaager
Natuurlijke producten zoals lippenbalsem, bodybutter, deodorant, brood en cakemixen, bachbloesems, nagellak, lippenstift
Praktijkswaager.nl

28. kPNIBelgium - kPNIBelgium opleidingsinstituut
Het opleidingcentrum voor kPNI ( klinsche psycho neuro immunologie ) en orthomoleculaire wetenschap volgens de kPNI. De wetenschap van de toekomst. Het symptoom is nooit het échte probleem. Elke therapeut zou een kPNI'er moeten zijn.
www.kpnibelgium.com

29. Bonusan België - KPNIBelgium
Bonusan is een bedrijf die controle wenst terug te geven over jouw gezondheid. Professionele voedingssupplementen en plantenextracten alsook een speciale kPNI-lijn supplementen. Enkel de beste kwaliteit. Wordt gezien als een onderdeel van het kPNIplatform kPNIBelgium
www.bonusan.nl

30. GEMMOCONSULT - Gemmoconsult
Advies in gemmotherapie en cellulaire zuurstoftherapie Bol d'Air
www.gemmoconsult.be

33. Transmissiemeditatie - Transmissions Asbl
Transmissiemeditatie, bewustwording en prioriteiten voor een wereld in verandering
www.transmissionbelgium.be

40. Biokatoenen dekens "Levensbloem" - Marlena Vogler-Deemter
Heerlijk zachte katoenen dekens, geweven en 100% biologisch, in diverse kleuren en maten met het design van de Levensbloem, voor harmonie en innerlijke rust.
www.marlenavoglerdeemter.de

51ab. Brahma Kumaris vzw - Meditatie - Brahma Kumaris vzw
Brahma Kumaris is een wereldwijde organisatie. Biedt cursussen aan in Meditatie, Positief Denken, ... Meditatie is de reis naar binnen, een reis van zelfontdekking of, in feite, herontdekking. Meditatie is tijd nemen voor reflectie en stilte. Het nemen van een time-out stelt ons in staat om terug te komen naar de essentie van zijn. Raja Yoga Meditatie is toegankelijk voor iedereen welke achtergrond ook. Al onze activiteiten zijn kosteloos, maar vrijwillige bijdrage is welkom.
www.rajayogameditatie.be

57. Arachne - Arachne
Ik geef de mensen via een korte massage, uitleg over klankschalen, voetreflexologie en tenen lezen. De mensen kunnen dit jaar ook een korte gelaatsverzorging krijgen. Doordat ze dit kunnen voelen en ervaren kunnen ze voor een klankconcert, individuele behandeling of cursus kiezen.
www.arachneweb.be

 


Grondplannen van de beurs

Zaal II - Healty Room