Exposanten

Maak kennis met het uitgebreid aanbod aan ondersteundende activiteiten, producten en begeleiding in gezondheid. Zo kan je voelen wat voor jou geschikt is. 

Aanbod infostanden

Zaal II - Healthy Room

2. Brahma Kumaris vzw - Raja Yoga Meditatie - Brahma Kumaris vzw
Brahma Kumaris is een wereldwijde organisatie. Biedt cursussen aan in Raja Yoga Meditatie, Positief Denken, ... Meditatie is de reis naar binnen, een reis van zelfontdekking of, in feite, herontdekking. Meditatie is tijd nemen voor reflectie en stilte. Het nemen van een time-out stelt ons in staat om terug te komen naar de essentie van zijn. Raja Yoga Meditatie is toegankelijk voor iedereen welke achtergrond ook. Al onze activiteiten zijn kosteloos, maar vrijwillige bijdrage is welkom.
www.rajayogameditatie.be

3. Medi-Relax - Medi-Relax
Voorstelling van lichttherapie met PSiO en Bioptron-toestel
Medi-Relax.be (onder constructie)

4. EM Effectieve Micro-organismen - Myriam Van Wesemael
Advies, informatie en verkoop van EM-producten. EM is een combinatie van verschillende soorten micro-organismen met een opbouwende functie, ze sturen elke omgeving richting harmonie en verhoogde weerstand. EM is 100% natuurlijk en zorgt voor evenwicht op het gebied van milieu, gezondheid en voedselvoorziening. Er zijn vele praktische gebruiksmogelijkheden voor huis en tuin, dieren, waterbehandeling, je huis ermee kuisen, je keukenresten ermee fermenteren... geen stinkende GFT bak meer!
www.embelgium.org

7. Home Health Products - Home Health Products bvba
Presentatie en ervaring van Andullatietherapie, een medische therapie op basis van vibraties en infrarood voor pijnverlichting, recuperatie, relaxatie en het bevorderen van de algemene gezondheid.
www.hhp.be

8. Home Health Products - Home Health Products
Presentatie en ervaring van Andullatietherpie, medische therapie op basis van vibraties en infraroodwarmte voor pijnverlichting, recuperatie, relaxatie en het bevorderen van de algemene gezondheid
www.hhp.be

12. Uitgeverij Hajefa - Uitgeverij Hajefa
Verkoop spirituele boeken, kalenders, agenda's en cd's
www.hajefa.nl

14. Namaste - Namaste
Verkoop van esoterische boeken, orakelsets, halfedelstenen zilveren hangers en ringen, wierook, geschenkartikelen, info rond Tai Chi

18. Tactiel Stimulering - School of Touch - Werveling
Nieuw in België! Tactiel Stimulering: de kracht van zachte aanraking. Kennismaking met School of Touch als opleider, en Werveling, de eerste behandelpraktijk in België. GRATIS handenbehandeling om deze unieke methode aan den lijve te ondervinden. Lezing op zondag om 14u in Zaal B.
www.schooloftouch.nl

21. APS Therapy - APS Therapy
In onze stand bieden wij de mensen de mogelijkheid kennis te maken met APS Therapy. APS Therapy is een Nederlands product dat mensen helpt bij uiteenlopende klachten die te maken hebben met energie-, herstel- en pijnproblemen. Met een gesimuleerde actie potentiaal ondersteunt APS Therapy de aanmaak van energie (ATP) en tevens zal het herstel proces sneller verlopen. Daarnaast is APS Therapy vooral bekend als een vriendelijke en aangename manier van pijnbestrijding.
www.apstherapy.com

22. Ontstressen in minder dan 5 Minuten - The LOVE Method
Jezelf ontstressen in minder dan vijf minuten De LOVE Method biedt bijzonder krachtige workshops aan om gemakkelijk en effectief volledig te ontstressen. Het is makkelijk om te leren en toe te passen in je dagelijkse leven. 'Het ABC van ontstressen' is gebaseerd op neurobiologie, psychologie en hedendaags hersenonderzoek, wat bijdraagt aan de kracht, snelheid en efficiëntie ervan. Maar hoezo, jij stress? Ja, eigenlijk wel... Je bent soms snel geïrriteerd of hebt vage lichamelijke klachten. Heel
www.thelovemethod.com

25. Praktijk Swaager - Praktijk Swaager
Verkoop van gezondheidsproducten zoals thee, bachbloesems , brood en cakemixen, voedingssupplementen, natuurlijke make up
www.praktijkswaager.nl

26. Lazuli Training - Eye Contact bvba
Bij Lazuli Training kan je terecht voor coaching, opleidingen in communicatie, coaching, opvoeding, relaties, hoogsensitiviteit, hypnose. Je kan kiezen uit onze gecertificeerde opleidingen zoals Life Changing Coach, Kindercoach en Jongerencoach, Rouwcoach, Studiecoach en Gezinscoach en familieopstellingen. We richten ons naar de nieuwe generatie hoogsensitieve volwassenen, jongeren en kinderen.
www.lazulitraining.be

27. MEPILAN - Mepilan VOF
Wij helpen mensen in hun kracht te gaan staan. Vanuit het hart. Je kan bij ons terecht om hulp bij levensvragen, advies over je gezondheid. Waarom gebeuren de dingen? Of liever een gesprek met je begeleiders, je gidsen, je engelen? Op de stand geven we consults in directe verbinding met Great Spirit. Of we tekenen je energieveld. Wat straal je uit? Waar zit je mee? Een burnout? Wij geven directe antwoorden op je vragen. Of wil je een mooi spiegel-gesprek? Ga in je kracht staan! WELKOM !
www.mepilan.com

28. Jan Camus - Jan Camus
Een antwoord op je vragen omtrent pijn, spanning, emoties, depressie etc.
www.jancamus.be

29. PVVN - Patiënten Vereniging Voor Neurostimulatie
Informatie verstrekken over de behandeling met neurostimulatie voor chronische zenuwpijn en over incontinentie van blaas en darmfunctie stoornis
www.pvvn.nl

31. Choosy & Delicious - Choosy & Delicious
Wij geven lezingen en workshops voor iedereen die op een of andere manier betrokken is met voedselallergieen en aan gepaste voedingspatronen. Hiervoor hebben we onze eigen bakmixen samengesteld die tot een bijzonder resultaat leiden. Wij verkopen deze mixen op onze stand tijdens de beurs. Daarnaast schreven we 2 boeken. " Gluten- en Lactosevrij genieten" en "Kindertraktaties vrij van gluten, lactose en arm aan suiker".
www.choosy-delicious.be

33. Boventoon - Boventoon
Boventoon is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip. Naast de vele concerten, organiseert Andy Vanbeveren als gepassioneerd bezieler ook heel wat workshops. Daarmee deelt hij zijn kennis en ervaring in het gebruik van klankschalen en gongs. Op de stand vind je ook tal van leuke instrumenten, wierook, witte salie, palo santo, kaarshouders, meditatiemateriaal, enz. Kom gerust eens langs en ontdek het volledige aanbod van Boventoon. Je bent er van harte welkom.
http://www.boventoon.be

39. Puur Rineke - Harmien Haan Kennismakelaar
Boeken (met recepten) die uitleggen wat de waarde van voeding voor je gezondheid kan zijn en biol.producten: instantsoep, bouillon, kruiden, naakte haver, broodmixen, muesli, 2 supplementen
www.rinekedijkinga.nl

40. Naturo(pathica) - Naturo
Naturopathica is een wettig erkende beroepsvereniging voor Naturopaten. Dit beroep is erkend door de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO van de Federale Overheidsdienst Economie. Naturopaten begeleiden mensen - vanuit een natuurlijke, integrale visie - om hun innerlijke kracht te ervaren, hun potentieel te herwinnen en meer levenskwaliteit te ervaren. Naturo is hét kwaliteitslabel voor professionals die werken met ervaringsgerichte methoden.
www.naturopathica.be

41. NeurOptimal neurofeedback - tygris bvba
NeurOptimal is een op EEG gebaseerde hersentraining. Via deze vorm van neurofeedback kan men de hersenen aanzetten om optimaler te gaan functioneren. De effectiviteit van zulk trainingsprogramma is intussen 20 jaar bewezen, door een 1000-tal trainers wereldwijd. NeurOptimal is inzetbaar bij een hele reeks aandoeningen van het centraal zenuwstelsel. Tygris bvba is de Belgisch vertegenwoordiger (trainingen, verhuur, verkoop, opleidingen) van NeurOptimal constructeur 'Zengar Inc.' uit Canada.
www.tygris.be

42. De Waterviolier Andya - De Waterviolier Andya
Emotioneel evenwicht tussen lichaam en geest.De Australische huidverzorging, Organicspa, is uniek met zijn 100% natuurlijke ingrediënten die voor minstens 70% van biologische teelt zijn. Deze producten zijn waarheidsgetrouw gelabeld. Bachbloesems en rescue bieden kracht en ondersteuning in het dagelijkse leven. Persoonlijke begeleiding, professioneel advies en verkoop van de producten.
www.waterviolierandya.be

43. De Walnoot vzw - De Walnoot vzw
Informatie Bach Remedies. Correct gebruik voor kinderen & volwassenen bij dagdagelijkse problemen in gezin, school en werk. Zelfstandig leren werken met de Bach Remedies: erkende opleidingen. Opleiding tot Bach Consulent, erkend door de Dr. Edward Bach Foundation Engeland.
www.dewalnoot.be

44. -


45. -


46. Allergievereniging - V.A.P.
Geven van informatie over het leven met allergie
www.allergievereniging.nl

47. Butzwasser - Nutramin Belgium BVBA
Presentatie en verkoop van Butzwasser, een 100% ecologisch poetsproduct
www.lichtmatrix.be

48. Theraphi - Terralumia
Informatief karakter van onze "energetisch revalidatie" centrum te Sint-Martens Latem, waar innovatieve plasma technologie wordt toegepast waarbij het zelfgenezend vermogen geoptimaliseerd wordt. Aanbieden van ervaringsgerichte sessies met hoogtechnologische Psio in kader van stressmanagement. Algemeen wel-bevinden door eeuwenoude kennis en toepassing van Ayurvedische massage en stoelmassage.
www.terralumia.com

49. Sleepclean - Donsatelier NV
Een matras is de perfecte schuilplaats voor huisstofmijten. Ze vervuilen uw matras met hun uitwerpselen. Een extreem vervuilde matras levert gevaar op voor uw gezondheid en zorgt voor een toename van het aantal mensen met astmatische aandoeningen, huidproblemen en allergieën. Daarom is het belangrijk dat uw matras regelmatig gereinigd wordt. Sleep Clean reinigt uw matrassen “droog” en zonder het gebruik van chemicaliën.
www.sleepclean.be

50. ErHo gezondheidscenter - ErHo bvba
promotie van de traditionele Chinese geneeskunde: massage, cupping, guasha, acupuntuur, voeding,... + verkoop hieraan gerelateerde producten.
www.erho.be

51a. -


51ab. -


52a. -


52ab. -


53. GEMMOCONSULT - Gemmoconsult
voorstelling gemmotherapie en cellulaire zuurstoftherapie
www.gemmoconsult.be

56. Praktijk PuraSono - Praktijk PuraSono
Uitgebreid aanbod om aan je gezondheid te werken op een duurzame manier. Voedings- en kruidenadvies, bachbloesems en aromatheratie afgestemd op je unieke persoon. Tips en producten om zelfzorg in te bouwen in het dagelijkse leven.

57. Arachne - Arachne
Op de beurs krijg je de gelegenheid om een rugmassage met klankschalen of een korte sessie voetreflexologie te laten ondergaan.
www.arachneweb.be

Zaal III - Global Effect Room

Fair Vision- Fair Vision Businesses BV
Natuurlijke, fairtrade, duurzame, (h)eerlijke producten, alternatieve diensten en mens, dier en milieu gerichte acties en persoonlijke ontwikkeling.
www.fair-vision.eu/nl

Transmissiemeditatie- Transmissions asbl
Transmissiemeditatie, een daad van dienstbaarheid aan de wereld en een dynamische hulp tot persoonlijke groei, in samenwerking met de Meesters van Wijsheid. Het verlangen om te dienen manifesteert zich tegenwoordig bij vele mensen. Transmissiemeditatie biedt een eenvoudige en krachtige manier om de wereld te dienen. Ze leidt tot opmerkzame resultaten en stimuleert eveneens de spirituele evolutie van de beoefenaars. Er is geen enkele ervaring vereist omdat de techniek eenvoudig is.
www.transmissionbelgium.be

Energetix- Energetix Fit and Wellness 4 You
Energetix Magneet therapie voor mens en dier in de vorm van Wellness en sieraden
www.energetix.club

SKRIBIS – Nevelland Graphics- Nevelland Graphics
SKRIBIS is een dienst die auteurs van uitgaven in eigen beheer begeleidt bij de publicatie van hun boek, van afwerking van het manuscript tot distributie van het eindproduct.
www.skribis.be

ChoQola- My food my kingdom
In my kingdom, chocolate is a healthy food" Ken je choQola nog niet? Dan is dit de uitgelezen kans om er kennis mee te maken :-) Helemaal opgebouwd uit puur natuurlijke ingrediënten, lactosevrij, zonder geraffineerde suikers, het bevat geen enkele vorm van rommel of chemie, past in keto en rawfood en onze diabeten klanten vertellen dat ze choQola beter verdragen dan traditionele chocolade (* altijd zelf testen). 100% simply healthy and natural
www.myfoodmykingdom.com


Grondplannen van de beurs

Zaal II - Healty Room