Lezingen & Workshops

Zaterdag

Zaal A - Zaterdag 14h - De kracht van Aloe Vera Spreker: Patricia De Moor
Organisatie: Patro bvba
Waarom is Aloe Vera zo uniek? Wat doet die plant als je deze gaat drinken ? Waarop moet worden gelet bij de aankoop van een Aloe Veraprodukt?

Zaal B - Zaterdag 15h - Transmissiemeditatie en wereldkeuzes maken Spreker: Hugo Van den dries
Organisatie: Transmissions Asbl
Workshop over Transmissiemeditatie en wereldkeuzes maken.

Zondag

Zaal A - Zondag 15h - Spreker:
Organisatie:

Zaal A - Zondag 16h - Spreker:
Organisatie:

Zaal B - Zondag 14h - Innerlijke ruimte en vrijheid Spreker: Bart Belaen
Organisatie: Bart Belaen - Life Skills & Healing
Reageer jij, als er iets fout gaat in je leven, net iets anders dan je eigenlijk zou willen? Door anderen met de vinger te wijzen of met zelfkritiek. Of heb je last van een laag zelfbeeld of een plotse drang naar een sigaret /snoepje. Deze lezing legt uit hoe deze patronen werken. En belangrijker: hoe je een grotere innerlijke ruimte en meer vrijheid krijgt, ook als het even allemaal fout gaat.

Zaal B - Zondag 15h - Van wens naar werkelijkheid met de kracht van de groep Spreker: Ann Demeulemeester, Dini van Hoecke en Martine Voet
Organisatie: Relaxotopia
Touch of Matrix, ontwikkeld door Günther de Jong. Met deze methode is het mogelijk om zgn. blokkades op alle niveaus en gebieden op een snelle en zachte manier op te lossen, zodat jij het leven (weer) kunt beleven zoals het bedoeld is. Ontdek deze therapie in groep, je werkt aan eigen thema’s en klachten, maar tegelijkertijd ook en aan die van anderen en het collectief. Oplossen en helpen in één!